Krista Palmu

Helpponouto säästi viime vuonna lähes 45 henkilötyökuukautta aikaa ja toi 2 miljoonan edestä tilaa suomalaisille vuonna 2018

Krista Palmu
Helpponouto säästi viime vuonna lähes 45 henkilötyökuukautta aikaa ja toi 2 miljoonan edestä tilaa suomalaisille vuonna 2018

Tavaran määrä kasvaa ja tila vähenee yhteiskunnassamme jatkuvalla syötöllä. Onneksi Helpponouto on täällä ratkaisemassa kasvavaa ongelmaa, helposti ja tehokkaasti.

Viime vuonna onnistuimme Suomessa tuottamaan seuraavat hyödyt* säästämällä ihmisten aikaa ja noutamalla vanhaksi käyneet sekä turhat huonekalut pois kotoa ja toimistolta

Helpponoudon tuottamat hyödyt vuonna 2018 asiakkaillleen

Helpponoudon tuottamat hyödyt vuonna 2018 asiakkaillleen

Vapautimme lähes 9000 neliöä vuonna 2018, perustuen pitämäämme kirjanpitoon kuutiomäärästä sekä tilauksen keskimääräistä tilan vapauttamista. Suurelta osin nämä neliöt sijaitsevat myös arvoalueilla, sillä ydinasiakasalueitamme ovat kaupunkien keskustat, missä ihmisillä on harvemmin autoja. Keskimääräinen pääkaupunkiseudun vuokra kuukaudessa neliölle on Tilastokeskuksen* mukaan lähes 20 euroa kuukaudessa. Vuositasolla vapauttama yhdeksän tuhannen neliön tila olisi siis pääkaupunkiseudulla tuottanut 2 miljoonaa euroa vuokratuloa - joten lisätilaa vapauttamalla, tuotamme asiakkaillemme arvoa! Kun tilaat Helpponoudon niin tarve esimerkiksi maksetulle palveluvarastolle vähenee ja teet ihan oikeita säästöjä.

Ajan suhteen onnistuimme lähes 7000 tunnin säästämisessä, kun otamme huomioon kohteessa käyttämämme aikamme ja sen, että vastaavan auton hommaamiseen ja sortti-asemalle tai Kierrätyskeskukseen ajamiseen tuhraantuu helposti yli tunti. Mitä kaikkea sitä olisikaan voinut tehdä 7000 tunnilla, joka on vastaava kuin 45 henkilötyökuukautta. Kiireisen elämän keskellä varmasti keksimme tälle ajalle paljon parempaa käyttöä kuin arkisten asioiden hoitamisen.

Olemme myös erittäin suosittu palvelu asiakkaidemme keskuudessa ja 90% asiakkaistamme suosittelisi meitä vuonna 2018.*

Jos sinäkin haluat antaa hyvän vinkin kavereillesi ja haluat heidätkin hyötyjen piiriin, niin voit jakaa meistä tietoa Facebookissa tai Twitterissä jotta myös tuttusi pääsevät hyötymään palveluistamme. Facebookiin voit jakaa esimerkiksi seuraavan tekstin:

Lisää tilaa kotiin, työpäivään ja arkeen Helpponoudolla. Helpponouto noutaa huonekalut, kalusteet ja kodinkoneet kodin ja toimiston ovelta - vaikka jo huomenna! Vuonna 2018 säästimme lähes 7000 tuntia ja vapautimme lähes 9000 neliöä suomalaisten käyttöön!

Voit myös liittyä uutiskirjeemme alta, missä voit seurata Helpponoudon tarjouksia ja uutisia kiertotaloudesta:

*Lähteenä käytetty Helpponoudon palautekyselyä, joka lähetetään kaikille asiakkaille.

*https://www.stat.fi/til/asvu/2018/asvu_2018_2019-03-07_tie_001_fi.html